God morgon :)

2013-11-27 @ 08:35:54 ? Direktlänk ? Donja
Sitter och väntar på att lektionen ska börja nu :) Vi har en lektion som heter Entrepenörskap just nu. Där lär vi oss om hur man t ex fär självförtroendet att prata framför folk och annat liknande. Vi lär också att sköta små och stora projekt.

Hittills har vi bara gjort ett projekt och då gjorde vi en massa små projekt i ett större. Det var till öppet hus :) Resultatet var dåligt dock, av många anledningar. Men dom två storsta var ju ändå att det regnade jätte mycket så det var ingen som ville testa våra grejor med sina hundar ^^ Och innan öppet hus officiellt började så fick vi reda på att Johanna hade dött den natten så hela klassen och nästa hela skolan var ju i shock, så ingen gjorde de dom skulle göra så den dagen var kaos!

Nu ska vi ha lite redovisningar, dom som inte kunde göra förra veckan ska göra idag. Jag gjorde förra veckan så det är inte för mig och göra. Men lektionen håller på tills 11.50 så det nog inte bara det vi ska göra. Kanske vi kommer prata om att göra ett nytt projekt? :) Vi får se hur det blir ^^

Vi hörs senare :)


-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0